Gerrit Luytjes

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar

Aangenaam!

Mijn naam is Gerrit Luytjes, geboren op 11 januari 1984 in Harderwijk. Sinds 2006 ben ik bij Otten & Flim werkzaam. Heeft u een wens op gebied van wonen, of bedrijfshuisvesting? Grote kans dat we dan met elkaar in aanraking komen. Ik vind het uitdagend om zowel particulieren als ondernemers optimaal van dienst te zijn; meerwaarde te bieden in een doolhof van aanbod en regelgeving. Omdat we bij Otten & Flim echt als een team werken, assisteer ik de collega's van RegioBank ook graag. Tot 2017 was ik enkele jaren commercieel verantwoordelijk voor deze afdeling. Na het aantrekken van de vastgoedmarkt heb ik mijn focus weer kunnen verleggen en ben ik vooral te vinden op afdeling Makelaardij. Verder mag ik de marketingwerkzaamheden van Otten & Flim coördineren. Acties, webbeheer, mailings: een groot deel van onze uitingen gaat via mijn bureau. Want communicatie, daar draait alles om. Zeker in ons boeiende vak van vastgoed en financiële dienstverlening!

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn dienstverlening

Otten & Flim biedt u passende puzzelstukken; oplossingen die uw financiële plaatje compleet maken. De adviseurs van Otten & Flim hebben specialistische kennis in huis met betrekking tot hypotheken, pensioenen, bankzaken en particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen. Daarnaast is onze makelaardij toonaangevend op de zakelijke en particuliere vastgoedmarkt van Rijssen en omstreken.

Talen

Nederlands

Beschikbaarheid

  • Beschikbaar tijdens kantooruren

Neem contact op met Gerrit Luytjes

g.luytjes@otten-flim.nl
0548 544 333

Locatie

Neem contact op met Gerrit Luytjes

g.luytjes@otten-flim.nl
0548 544 333

Otten & Flim

Otten & Flim

Stationsdwarsweg 9
7461AR Rijssen

www.otten-flim.nl
secretariaat@otten-flim.nl
0548 544 333

Advies- & Bemiddelingskosten

  • Gratis oriëntatiegesprek

Onze dienstverlening is maatwerk. Daarom maken wij graag inhoudelijke afspraken met u. Het tarief hangt af van uw wensen en onze dienstverlening. Een kennismakingsafspraak is altijd vrijblijvend.

Recensies